Home Επισκευές - Κατασκευές Κατασκευή πινάκων ελέγχου χειρισμού και ασφάλισης συστημάτων ΑΠΕ


Κατασκευή πινάκων ελέγχου χειρισμού και ασφάλισης συστημάτων ΑΠΕ

Κατασκευάζουμε και διαθέτουμε πίνακες ελέγχου χειρισμού και ασφάλισης συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για AC και DC. Με αυτόματους μεταγωγικούς διακόπτες, χειροκίνητους μεταγωγικούς, διακόπτες ισχύος, αυτοματισμούς ελέγχου μπαταριών, μετατροπέων και φορτιστών, σε πλαστικούς ή μεταλλικούς πίνακες με βαθμό προστασίας IP65. Ειδικά κιβώτια τοποθέτησης για ελεγκτές ηλιακών αντλιών, με ασφαλιστικές διατάξεις και αντικεραυνική προστασία. Ανθεκτικούς σε ηλιακή ακτινοβολία και αέρια μπαταριών. Κατόπιν παραγγελίας και ειδικές κατασκευές πινάκων ελέγχου και αυτοματισμών για συστήματα  Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Κατασκευάζουμε Κιβώτια ασφαλειών για προστασία φωτοβολταϊκών strings, σε αυτόνομα ή διασυνδεδεμένα συστήματα για πολλαπλά strings με πολλαπλές εξόδους, με ή χωρίς προστασία υπέρτασης (αντικεραυνική προστασία). Κατόπιν επιλογής και τοποθέτηση διακόπτη ισχύος DC. Κιβώτια αδιάβροχα εξωτερικά IP65. Κατάλληλα για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο, πλαστικά άκαυστα, ανθεκτικά στην ηλιακή ακτινοβολία.

Επίσης Κιβώτια για ασφάλιση γραμμών και παραλληλισμού μιας ή πολλών συστοιχιών μπαταριών, από 1-6 γραμμές DC και από 160Α έως 400Α για μονοφασικά ή τριφασικά Inverter. Τα κιβώτια μπορεί να είναι μεταλλικά ή πολυεστερικά με βαθμό προστασίας IP65, ανθεκτικά σε χημικά αέρια μπαταριών.

Όλες οι τυποποιημένες σειρές πινάκων που μοντάρουμε για αυτόνομα ή διασυνδεδεμένα συστήματα φωτοβολταϊκών ηλιακών αντλιών και υδροηλεκτρικών συστημάτων, καθώς και οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις που κάνουμε, ακολουθούν τα πρότυπα προστασίας ασφάλειας και σωστής λειτουργίας  βάση του  Ελληνικού προτύπου : ΕΛΟΤ HD384 και του διεθνούς προτύπου Photovoltaic power system and national electrical code “NEC” . Επίσης τις οδηγίες ΚΑΠΕ για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτιριακές εγκαταστάσεις.

 

Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ FIX BATTERY

Η PALS ΣΤΟ You Tube



Η PALS είναι συνεργάτης, και επισκευαστής των προϊόντων Studer Innotec SA – Lorentz – cotek – Tecnoware – Powertronix – Phocos – Mean Well – Silentwind – Power Master - PowerSpout στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 


© Copyright 11-2010, All Rights Reserved by pals
PALS - Αριστοτέλους 16 και Ομήρου Αγ. Δημήτριος, Αθήνα info@pals.gr
Τηλ. 2107563166 - FAX 2107563266